Aspergefeest 2017

fb header2

Tijdens Pinksteren staat Grubbenvorst in het teken van de Asperge. Proef en beleef de Asperges in al haar glorie tijdens het traditionele Aspergefeest in hét epicentrum van de aspergeteelt: Aspergedorp Grubbenvorst.

Het “witte goud” staat centraal, u wordt uitgebreid geïnformeerd over de kweek, oogst en verwerking van deze schitterende groente tot de meest lekkere hapjes en gerechten.

Gedurende de dag is er volop entertainment voor jong en oud, met een grote braderie, diverse attracties en live muziek tot in de avond. Lees hieronder verder voor het complete programma!


Programma zaterdag 3 juni
 
 

De Party Brothers (vanaf 20:00 uur)

www.facebook.com/DePartyBrothers


Pigtail XL Show 
(21:00 uur)

Pigtail promo 1

Classic Rock. Zoals deze ooit bedoeld is. Zo boeit Pigtail zijn publiek keer op keer. Een optreden van Pigtail doet de luisteraar afvragen of de tijd vanaf de jaren zeventig niet stilgestaan heeft.

De classics én de pareltjes van die tijd worden in bijzondere arrangementen weggezet en maken van elke gelegenheid een onvergetelijk concert! Ook benieuwd hoe Uriah Heep, Aerosmith, Queen, Boston en Guns N’ Roses in een Pigtail-jasje gegoten worden? Laat je verrassen!

www.pigtail.nl

 

Programma zondag 4 juni

apf1
apf4
 

Doorlopend (van 11:00 tot 17:00 uur)

 • Grote braderie met divers aanbod marktkramen (Inschrijven klik hier)
 • Diverse kinderattracties 
 • Straattheater
 • Officiële opening Aspergefeest 2017 (11:30 uur)


  Uitreiking Golde Aspergestaeker (15:00 uur)
  Voor de Grubbenvorstenaar van het jaar, klik hier voor meer info.

   

  Aspergestraat (doorlopend van 11:00 tot 17:00 uur)

  apf3
  apf2
   

  Infostraat
  Asperges 'van zand tot klant' met authentieke aspergebedden en machines.

  Proef de Streekmarkt 
  Verkoop en proeverij van diverse regionale producten waarbij de asperge natuurlijk centraal staat.

   

  Artiesten & optredens:

  Orkest en Slagwerkensemble Harmonie St. Joseph (11:30 uur)
  harmonie-aspergefeest
  www.harmonie-st-joseph.nl


  De Party Brothers
  (vanaf 13:00 uur)

  www.facebook.com/DePartyBrothers


  Eva Wijnen unplugged 
  (13:00 uur)

  evaOp 8-jarige leeftijd ontdekte Eva dat ze zingen wel erg leuk vond.Toen ze 13 jaar was gaf ze zich dan ook op voor The Voice Kids. Ze kwam tot de finale en ze werd gecoacht door Angela Groothuizen. Sindsdien heeft ze ook bij enkele promsconcerten opgetreden en treedt ze regelmatig op met Joris en met band bij verschillende gelegenheden.

  Haar volwassen stemgeluid en haar bijzondere timing blijven het publiek verrassen. Of het nu met de nauwsluitende begeleiding van Joris is of als ze met een groot orkest op de planken staat: Eva 'pakt' het publiek.

  www.evawijnen.nl

  Patrick Hendrikx (15:30 uur)

  patrick

  De Feestzanger van Limburg!

  www.facebook.com/feestzangerpatrickhendrikx

  De Towerband (16:00 uur)

  towerband

  De Towerband is een gezellige feestband uit Helden-Panningen (Limburg) die reeds vele jaren bestaat. In de loop van de jaren is de Towerband uitgegroeid tot een begrip in de regio. De Towerband kenmerkt zich door enthousiaste muzikanten die op een leuke manier muziek maken.

  Door de uitgebreide bezetting zijn we in staat om de meest uiteenlopende nummers te spelen. Deze nummers varieren van Evergreens tot Top-100 muziek, maar ook de Limburgstalige muziek komt goed aan zijn trekken. Het loont zich dus beslist de moeite om eens naar ons repertoire te kijken.

  www.towerband.nl

  Bryan & Gijs (19:00 uur)

  bryangijs

  Bryan & Gijs is een acoustisch gitaarduo, dat Classic Rock en Bluesrock ten gehore brengt. De beste hits van vroeger & nu in een verrassend akoestisch jasje!

  www.facebook.com/bryanengijsacoustic

  Anderkovver (21:00 uur)

  Anderkovver 

  Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Het succes van Anderkovver zal er zondermeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle bands, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit. Ook beschikt Anderkovver hierdoor over een repertoire van honderden nummers. Van rock ’n roll tot aan Nederlandstalig, niets is te gek voor Anderkovver.

  Als u deze band ziet optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. ANDERKOVVER: Mannen die hun publiek weten te imponeren en improviseren tot kunst hebben verheven. En dat in elke muziekstijl uit iedere windstreek.

  www.anderkovver.nl