Wandelvierdaagse De-4 Grubbenvorst

de4headerfoto

Op deze website vind je informatie over de wandelvierdaagse Grubbenvorst die onder de naam De-4 zal plaats vinden van 17 tot en met 20 mei 2017.

De-4
De wandelvierdaagse van Grubbenvorst is in enkele jaren uitgegroeid tot een populair wandeltreffen waaraan ongeveer 750 wandelaars uit de gehele regio deelnemen. Van woensdag tot en vrijdag loop je in de avond (starten tussen 17.00 en 18.30) en op zaterdag loop je overdag (starttijd afhankelijk van de gekozen afstand). Tijdens alle tochten verzorgt de organisatie de deelnemers met verse groente en fruit en is er tegen betaling ook koffie op de pauzeplaatsen verkrijgbaar. Op zaterdag 20 mei wordt De-4 afgesloten met een feestelijke en muzikale intocht op het Pastoor Vullinghsplein en ontvangen de deelnemers De-4 medaille. Aansluitend vindt op het plein het Vierdaagse slotfeest plaats met live-muziek van diverse joekskapellen en feestmuziek door de Partybrothers. Een filmverslag van de editie van de-4 in 2016 kunt u bekijken in de rubriek Filmverslag De-4 2016.

In de aanloop naar De-4 werd op 2 april jl een Vroege Vogelstocht georganiseerd. De foto's van deze tocht kunt u bekijken in de rubriek Foto's.

Inschrijven
De inschrijving voor De-4 2017 is gesloten.

Logo avondvierdaagse  KNBLO-NL logo 

     

De-4 wordt mede mogelijk gemaakt door:

indewittedame    Mededelingen-logo    kk
         

vrind-oranje-klein
  2Bruder  

collin
         
az  
Logosweetlions3kl
 

deurenland
         
clevers  

MTS Baetsen
Wortelen & Selderij
 

Frank van Lipzig
Komkommers
         
engels   roellommen    

Pakstation Venlo         
WijnenSquareCrops  


loopcentrum
 


FF logo
         
FL logo V2  


Logo facility support
 

GewoenGrubbevors logo klein 
         

browniesdownies
 

  logo Van Hegelsom asperges

  byilse 
         
Leolux logo 2017
 

mulders